Бирикадирай се

19.03.2020
http://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2020/03/u-doma-1280x733.jpg

Работата у дома може да изглежда самотно и изолирано занимание за тези, които не са свикнали. За нас home office не е нещо ново и вече ти споделихме няколко лесни стъпки, с които да се адаптираме към новата работна реалност тук.

Но извънредните ситуации, изискват извънредни мерки, затова започваме да доставяме и наливна бира. Използвахме първата седмица от карантината, за да проведем някои ремонтни дейности в пивоварната и ресторанта. Погрижихме се да осигурим не само доставка, но и безопасна продажба на място. Вече можеш да се запасиш с наливна бира за дома от специално обособено гише, на място в пивоварната, където приемаме плащане и с карта. Най-добра за консумация е до 10 дни след наливане, но надали ще се застои толкова.

Наливна бира

  • Irish red ale 5 %

Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.

  • Aloha IPA 6 %

Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.

  • English Porter 5 %

Класически английски портер с наситен тъмен цвят и кремообразна пяна. Малцов характер с леки препечени нотки, съчетан с вкус на сутрешно еспресо, шоколад и карамел. Аромат на мока, карамел и черен шоколад

  • Johnny APA 4,5%

Класически американски светъл ейл съчетаващ светъл малц и американски сортове хмел, които са добавени и след ферментация, за да отдадат допълнително така търсените цитрусови аромати.

  • Jail ale 4,2%

Усеща се лека горчивина, балансирана с малцова сладост. Сладостта на малца успешно се съчетава с присъщите за ейла плодови аромати, както и с горчивината на американски хмел.

 

Цена: 5 лв./л

Минимална поръчка: 7 бутилки по 1л.

 

Бутилирана бира 0,33 мл

  • Aloha IPA 6 %
  •  Chestnut Tiramisu Stout Дами канят alc.:7,4%

Тирамису стаут с кестени, кафе и бурбонска ванилия. Резултатът е плътна бира, с фини препечени нотки и деликатен вкус и аромат, които галят небцето като кадифе.

Всички бутилирани бири са на цена 4,00лв.

Минимална поръчка: 1 кашон (12 бутилки)

Храна

Добрата бира и храната вървят ръка за ръка. Затова от днес можеш да се запасиш с нашата домашна EUROкървавица и селски суджук във вакуум опаковка и да си ги приготвиш у дома. При предварителна заявка можем да ги приготвим и на място. Кървавицата и суджукът са пакетирани по 6 бр. на специална цена 19.90 лв. 

Поради запитванията, които получихме, решихме да приготвим любимите бавно пушени на тексаски смоукър ребра и свински гърди, както и ограничено количество бекон. Пристигат вакуумирани в защитена среда – 600/800гр. опаковка. Единственото, което трябва да направите, за да се насладите на това сочно месо е да го загреете за няколко минутки във фурната.

Доставка

Бирикадирай се, остани си у дома. А бирата ще дойде сама.

  • Всеки петък безплатна доставка за територията на град София.  Минимално количество за поръчка – 7л.

     

През АМ ‘Тракия“ може да достигнеш до нас през с.Сарая. Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook ли на

office@rhombusbrewery.com

 

НаЗдраве!