Rhombus Craft Brewery

Бирикадирай се

Бирикадирай се

Работата у дома може да изглежда самотно и изолирано занимание за тези, които не са свикнали. За нас home office не е нещо ново и вече ти споделихме няколко лесни стъпки, с които да се адаптираме към новата работна реалност тук.

Но извънредните ситуации, изискват извънредни мерки, затова започваме да доставяме и наливна бира. Използвахме първата седмица от карантината, за да проведем някои ремонтни дейности в пивоварната и ресторанта. Погрижихме се да осигурим не само доставка, но и безопасна продажба на място. Вече можеш да се запасиш с наливна бира за дома от специално обособено гише, на място в пивоварната, където приемаме плащане и с карта. Най-добра за консумация е до 10 дни след наливане, но надали ще се застои толкова.

Наливна бира

 • 𝗕𝗮𝘃𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗪𝗲𝗶𝘇𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗰.: 𝟰,𝟳 %

Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая

 • 𝗝𝗮𝗶𝗹 𝗔𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗰.: 𝟰,𝟮 %

Усеща се лека горчивина, балансирана с малцова сладост. Сладостта на малца успешно се съчетава с присъщите за ейла плодови аромати, както и с горчивината на американски хмел.

 • 𝗘𝗻𝗴𝗹𝗶𝘀𝗵 𝗽𝗼𝗿𝘁𝗲𝗿 𝗮𝗹𝗰.: 𝟱 %

Класически английски портер с наситен тъмен цвят и кремообразна пяна. Малцов характер с леки препечени нотки, съчетан с вкус на сутрешно еспресо, шоколад и карамел. Аромат на мока, карамел и черен шоколад

 • 𝗝𝗼𝗵𝗻𝗻𝘆 𝗔𝗺𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮𝗻 𝗽𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗰.: 𝟰,𝟱 %

Класически американски светъл ейл съчетаващ светъл малц и американски сортове хмел, които са добавени и след ферментация, за да отдадат допълнително така търсените цитрусови аромати.

 • 𝗚𝗼𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗰.: 𝟱 %

Ейл със златист цвят и вложени английски сортове хмел и щам мая, който засилва тревистите и плодови аромати.

 • 𝗔𝗹𝗼𝗵𝗮 𝗜𝗣𝗔 𝗮𝗹𝗰.: 𝟲 %

Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.

 • 𝗛𝗲𝗹𝗹𝗲𝘀 Lager 𝗮𝗹𝗰.: 𝟰,𝟴 %

Светлозлатисто пиво, чиято пяна гали небцето. Усеща се малцова сладост, долавя се аромата и леката горчивина на благородния немски хмел, които ще Ви пренесат в сърцето на Бавария.

 • 𝗜𝗿𝗶𝘀𝗵 𝗥𝗲𝗱 𝗔𝗹𝗲 𝗮𝗹𝗰.: 𝟱 %

Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.

Всички наливни бира са на специална цена 4,50лв./л

Минимална поръчка: 7 бутилки по 1л.

 

Бутилирана бира 0,33 мл

Тази бира е плод на любовта между цитрусовата свежест на IPA и сладостта на пшеницата. Златиста, леко мътна бира с богат аромат на банан, ягода, кайсия, карамфил, цитрусови и тропически плодове

 • 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗙𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗦𝘁𝗼𝘂𝘁 𝗮𝗹𝗰.:𝟱%

Коледен стаут с вкус на шоколад, кафе, сушени сливи и смокини и ядки. Подпалихме го с кайен пипер, birdseye pepper, piper longum, черен пипер, розов пипер и бял пипер. Към това добавихме джинджифил, индийско орехче и канела. Уханието е съвкупност от джинджифил, мускус, черен пипер, индийско орехче, кардамон, канела

Уют в чаша или кафяв ейл с добавени ябълки и канела. Пиво с медено кафяв цвят и малцова сладост.  В аромата се усещат сушени плодове, смокини, карамел и меласа. Добавените ябълки и канела допринасят не само за допълнително усещане за плътност, но обогатяват аромата и вкуса и силно напомнят за домашен щрудел. Финалът е дълъг, плътен и сладък.

Тирамису стаут с кестени, кафе и бурбонска ванилия. Резултатът е плътна бира, с фини препечени нотки и деликатен вкус и аромат, които галят небцето като кадифе.

Всички бутилирани бири са на цена 4,00лв.

Минимална поръчка: 1 кашон (12 бутилки)

Храна

Добрата бира и храната вървят ръка за ръка. Затова от днес можеш да се запасиш с нашата домашна EUROкървавица и селски суджук във вакуум опаковка и да си ги приготвиш у дома. При предварителна заявка можем да ги приготвим и на място. Кървавицата и суджукът са пакетирани по 6 бр. на специална цена 19.90 лв.

Доставка

Бирикадирай се, остани си у дома. А бирата ще дойде сама.

 • Безплатна доставка за територията на град Пазарджик – Всеки делничен ден между 16:00 и 17:30ч. ще доставяме бира до вратата на твоя дом в гр. Пазарджик. Ако заявиш до 15:00ч, ще бъде при теб в рамките на деня. Минимално количество за поръчка – 5л.
 • Всеки петък безплатна доставка за територията на град София.  Минимално количество за поръчка – 7л.

   

През АМ ‘Тракия” може да достигнеш до нас през с.Сарая. Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook ли на

📧office@rhombusbrewery.com

 

НаЗдраве!