Бирикадирай се

12.04.2021
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2020/03/u-doma-1280x733.jpg

Работата у дома може да изглежда самотно и изолирано занимание за тези, които не са свикнали. За нас home office не е нещо ново и вече ти споделихме няколко лесни стъпки, с които да се адаптираме към новата работна реалност тук.

Но извънредните ситуации, изискват извънредни мерки, затова започваме да доставяме и наливна бира. Използвахме първата седмица от карантината, за да проведем някои ремонтни дейности в пивоварната и ресторанта. Погрижихме се да осигурим не само доставка, но и безопасна продажба на място. Вече можеш да се запасиш с наливна бира за дома от специално обособено гише, на място в пивоварната, където приемаме плащане и с карта. Най-добра за консумация е до 10 дни след наливане, но надали ще се застои толкова.

Наливна бира

 

 • Bavarian Weizen 4,7 %

Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая

 • Aloha 6 %

Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.

 • Irish red ale 5 %

Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.

 

 

Цена: 5 лв./л

Минимална поръчка: 7 бутилки по 1л.

 

Бутилирана бира

Храна

Добрата бира и храната вървят ръка за ръка. Затова от днес можеш да се запасиш с нашата домашна EUROкървавица и селски суджук във вакуум опаковка и да си ги приготвиш у дома. При предварителна заявка можем да ги приготвим и на място. Кървавицата и суджукът са пакетирани по 6 бр. на специална цена 19.90 лв. 

Поради запитванията, които получихме, решихме да приготвим любимите бавно пушени на тексаски смоукър ребра. Пристигат вакуумирани в защитена среда – 600/800гр. опаковка. Единственото, което трябва да направите, за да се насладите на това сочно месо е да го загреете за няколко минутки във фурната. Цената на ребрата е 24,90 лв./кг.

Сушени мезета

 • Шунка от свински гърди  – 24,90лв./кг
 • Сушено контрафиле / тип – канадска шунка – 34,90 лв./ кг
 • Сушен врат – 34,90 лв./ кг
 • Топло пушен бекон – 24,90 лв./кг
 • Черногорски бабек 34,90 лв./кг
 • Панчета 34,90 лв./кг

 

Доставка

Бирикадирай се, остани си у дома. А бирата ще дойде сама.

 • Всеки петък безплатна доставка за територията на град София.  Минимално количество за поръчка – 7л. Всички поръчки приети до 10:00ч. в четвъртък, ще бъдат на адрес на следващия ден.

   

Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook ли на

office@rhombusbrewery.com

 

НаЗдраве!