Бирикадирай се

05.12.2022
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2020/03/u-doma-1280x733.jpg

Внеси бара вкъщи и се наслади на различни видове наливна бира в уюта на своя дом. Не се бави и се възползвай от безплатната ни доставка до София този петък. Минимално количество за поръчка – 8л. Всички поръчки приети до 14:00ч. в четвъртък, ще бъдат на адрес на следващия ден. Бирата се налива непосредствено преди доставка и е най-добра за консумация до 10 дни след датата на наливане.

 

Наливна бира

  • Aloha IPA 6%

Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.

  • Irish Red Ale 5 %

Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.

  • Bavarian Weizen 5%

Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая.

  • Jail ale 4,2%

Усеща се лека горчивина, балансирана с малцова сладост. Сладостта на малца успешно се съчетава с присъщите за ейла плодови аромати, както и с горчивината на американски хмел.

  • Бъзонада 0%

Безалкохолна бира все още нямаме, но отново имаме лимонадено чудо с мента и бъз. Освежаваща, леко гъделичкаща и супер прясна – любимата бъзонада отново е тук.

 

Цена: 7 лв./л

 

Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook  или на

office@rhombusbrewery.com

 

НаЗдраве!