Бирикадирай се

27.02.2024
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2024/01/Untitled-1-1280x720.jpg

Внеси бара вкъщи и се наслади на различни видове наливна бира в уюта на своя дом или където пожелаеш. Не се бави и се възползвай от безплатната ни доставка до София в петък.

Минимално количество за поръчка – 8л или 5 колбаса. Всички поръчки приети до 14:00ч. в четвъртък, ще бъдат на адрес на следващия ден. Бирата се налива непосредствено преди доставка и е най-добра за консумация до 10 дни след датата на наливане.

  • НАЛИВНА БИРА ЗА ДОМА
Pilsner 5%
Пазарджишки пилзнер – бистро, светлозлатисто пиво, а пяната гали небцето. Усеща се малцова сладост, долавя се аромата и леката горчивина на благородния хмел Жатец, който ще те пренесе в сърцето на Чехия.
Цена: 7 лв./л
Porter 5 %
Класически английски портер с наситен тъмен цвят и кремообразна пяна. Малцов характер с леки препечени нотки, съчетан с вкус на сутрешно еспресо, шоколад и карамел. Аромат на мока, карамел и черен шоколад.
Цена: 7 лв./л
Weizen 4,7 %
Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая.
Цена: 7 лв./л
Jail ale 4,2%
Усеща се лека горчивина, балансирана с малцова сладост. Сладостта на малца успешно се съчетава с присъщите за ейла плодови аромати, както и с горчивината на американски хмел.
Цена: 7 лв./л
Irish red ale 5 %
Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.
Цена: 7 лв./л
Aloha 6 %
Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.
Цена: 7 лв./л
Бъзонада 0%
Безалкохолна бира все още нямаме, но отново имаме лимонадено чудо с мента и бъз. Освежаваща, леко гъделичкаща и супер прясна - любимата бъзонада отново е тук.
Цена: 7 лв./л

За поръчка са налични и нашите деликатеси от чисто месо, сол и подправки. Повечето щафети са около 150 г, а щафета от варено-пушените колбаси по БДС (Шпеков, Деликатесен, Бургас и Гривица) – около 400г.  Ето какво сме подготвили в Колбасарницата тази седмица ⤵️

  • Деликатеси от Колбасарницата
Бабек
Започваме седмицата с един любим български деликатес. От онези, които зимата се кипрели на саръка във всеки дом. Този традиционен начин на съхранение на месото, позволявал на хората да се насладят на деликатеса чак до жътва.
Чудиш се за какво говорим? За Негово Величество Бабека или крехко свинско кълцано месо, червен пипер, черен пипер и копър, плътно натъпкани в пуска.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с манатарка
Сурово-сушен салам от свинско месо с манатарка. Землистият, орехов аромат на гъбите допълва богатия вкус на този колбас и е идеална компания в хладните вечери.
Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с портокал и орехи
Подгответе вкусовите си рецептори за необикновено кулинарно изживяване. Сочните цитрусови нотки балансират силния вкус на този колбас и му придават фина свежест, а орехите допринасят за завършения вкус и богата текстура.
Цена: 67,90 лв./кг
Мъденица
Чували ли сте за мъденица? Ако не сте, време е да чуете. Да, името на този колбас определно се помни дълго. Но какво всъщност е? Едросмляно свинско месо, черен пипер, червен пипер, кимион. Добре - ще кажете – но какво отличава мъденицата от бабека. Отговорът е кратък – опушването. В миналото този типичен за нашия регион деликатес, се е опушвал на орехова шума и до днес това остава негов отличителен знак. Богат вкус и текстура, аромат на огън и пълно блаженство.
Цена: 58,90 лв./кг
Селска кървавица
Когато става дума за кървавица или я обожаваш или я ненавиждаш. Особено селската. Приготвили сме ти точно такава, каквато висеше на саръка на село – с накълцано свинско месо, дроб, праз и подправки, натъпкана в естествени черва.
Цена: 39,90 лв/кг
Сурово-сушена селска кървавица "Мангалица"
Цена: 39,90 лв./кг
Осолена сланина
Цена: 29,90 лв/кг
Сурово-пушен бекон слайс
Цена: 44,90 лв./кг
Камчия
Има такива хапки време, които мигом те пренасят в онова лято с рошава коса и ожулени колене. Е, такава хапка време е тази "Камчия". И макар през последните години този салам да се радва на лоша слава, ние вярваме, че може и иначе. Затова приготвихме този варено-пушен малотраен колбас, така както трябва - само с месо, сол и подправки. Без нищо излишно.
Цена: 24,90 лв./ кг
Кренвирши
Има храни, които с годините на масово производство са си „извоювали“ лоша слава. Като кренвиршите, в които уж месо има, но наред със соев протеин, нишесте и 4 реда стабилизатори. Е, ние решихме да отупаме праха от кренвиршите и да приготвим такива само от прясно българско свинско месо, пушен червен пипер, черен пипер, чесън и сол.
Цена: 24,90 лв./ кг
Шпеков салам
Цена: 39,90 лв./ кг
Суджук за скара
Цена: 19,90 лв./ кг
Евро кървавица за скара
Деликатесите, приготвяни във всеки един регион на страната ни са важна част от кулинарното ни наследство. Ние се стремим да ги пазим и да ги предаваме и да обогатяваме традициите с най-добрите практики от световното кулинарно наследство. Когато става дума за кървавица, средно положение няма - или я обичаш или не. Представяме ти тази българска чудесия в европейска премяна - прясно свинско месо, но без добавена кръв и субпродукти.

Цена: 19,90 лв./ кг

Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook, на office@rhombusbrewery.com или ни пиши тук

НаЗдраве!