Авто Ретро Поход Ромбус 2024

17.04.2024
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2024/04/fb-event-1280x671.jpg

Задава се едно от най-вълнуващите събития в пивоварната – Авто ретро поход Ромбус. Щастливи сме, че за трета поредна година ще бъдем домакини на това събитие.

Походът ще стартира на 22 юни в Пловдив. Около 12:00ч. екипажите ще се съберат в двора на пивоварна Ромбус и всеки ще може да се полюбува на красивите автомобили, да се снима с тях, да си поговори със собствениците им и да научи историята на едни от най-емблематичните превозни средства на всички времена. След това ще продължат към Панагюрище, Копривщица и ще финишират в Карлово.

Към този момент в ралито ще вземат участие 40 екипажа, 10 мотоциклета и ретро автобус. За пръв път ще се включат и гости от Сърбия и Турция.

Авто Ретро Поход Ромбус
Авто Ретро Поход Ромбус
Авто Ретро Поход Ромбус
Авто Ретро Поход Ромбус
Авто Ретро Поход Ромбус

Този поход е истинска машина на времето – от най-достолепния доайен Rockne Studebaker от 1937г., през класическия хипарски VW bus, който ще ни потопи в магията на Woodstock, към френската ривиера с емблематичния Citroen 2CV, ще ни върне назад към времето на социализма с патрулката „Москвич“ на Българската народна милиция, потопи ни в лукс и изящество с класиките на Cadillac, Мustang, Jaguar, Mercedes и чак до последния модел Chevrolet Corvette,  както и още изненади.

Запазете си датата 22 юни и елате да се потопим в магията заедно. Очакваме ви!

Вход СВОБОДЕН!