Бирикадирай се

13.05.2024
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2024/01/Untitled-1-1280x720.jpg

Внеси бара вкъщи и се наслади на различни видове наливна бира в уюта на своя дом или където пожелаеш. Не се бави и се възползвай от безплатната ни доставка до София в петък.

Минимално количество за поръчка – 8л или 5 колбаса. Всички поръчки приети до 14:00ч. в четвъртък, ще бъдат на адрес на следващия ден. Бирата се налива непосредствено преди доставка и е най-добра за консумация до 10 дни след датата на наливане.

  • НАЛИВНА БИРА ЗА ДОМА
Weizen 4,7 %
Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая.
Цена: 7 лв./л
Porter 5 %
Класически английски портер с наситен тъмен цвят и кремообразна пяна. Малцов характер с леки препечени нотки, съчетан с вкус на сутрешно еспресо, шоколад и карамел. Аромат на мока, карамел и черен шоколад.
Цена: 7 лв./л
Irish red ale 5 %
Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.
Цена: 7 лв./л
Aloha 6 %
Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.
Цена: 7 лв./л
Бъзонада 0%
Безалкохолна бира все още нямаме, но отново имаме лимонадено чудо с мента и бъз. Освежаваща, леко гъделичкаща и супер прясна - любимата бъзонада отново е тук.
Цена: 7 лв./л

За поръчка са налични и нашите деликатеси от чисто месо, сол и подправки. Повечето щафети са около 150 г, а щафета от варено-пушените колбаси по БДС (Шпеков, Деликатесен, Бургас и Гривица) – около 400г.  Ето какво сме подготвили в Колбасарницата тази седмица ⤵️

  • Деликатеси от Колбасарницата
Сурово-сушен салам с боровинка
Сурово-сушен салам с боровинки и орехи. Богата текстура, в която се усещат хрупкави орехи, а сладостта от боровинките е балансирана от пикантните нотки на черния пипер. Този деликатес е истински празник на изобилието, чудна компания за пролетните вечери.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с портокал
Подгответе вкусовите си рецептори за необикновено кулинарно изживяване. Сочните цитрусови нотки балансират силния вкус на този колбас и му придават фина свежест, а орехите допринасят за завършения вкус и богата текстура.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам Милано
Любимият ни деликатес Милано отново е тук. Само една хапка мигом ще те пренесе в Италия. Сурово-сушено изкушение, приготвено от свинско месо, сол, черен пипер и италианска закваска.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с копър
Finocchiona е сурово-сушен салам, характерен за района на Флоренция. Името му идва от италианската дума за копър - finocchio. Именно копърът е отговорен за отличителния му вкусов профил. Пикантен и балансиран, този салам води началото си от времето на Ренесанса, когато хората добавяли див копър вместо черен пипер, който бил много скъпа подправка.
Цена: 67,90 лв./кг
Луканков суджук

Цена: 54,30 лв./ кг
Сурово-сушен селски суджук с праз
Селско изкушение за вкусно приключение или сурово-сушен суджук с праз, лук, чесън и кимион.
Цена: 54,30 лв./ кг
Мъденица
Чували ли сте за мъденица? Ако не сте, време е да чуете. Да, името на този колбас определно се помни дълго. Но какво всъщност е? Едросмляно свинско месо, черен пипер, червен пипер, кимион. Добре - ще кажете – но какво отличава мъденицата от бабека. Отговорът е кратък – опушването. В миналото този типичен за нашия регион деликатес, се е опушвал на орехова шума и до днес това остава негов отличителен знак. Богат вкус и текстура, аромат на огън и пълно блаженство.
Цена: 67,90 лв./ кг
Камчия
Има такива хапки време, които мигом те пренасят в онова лято с рошава коса и ожулени колене. Когато нямаше телефон и някой все крещеше през прозореца "Айде, идвай да ядеш!", а игрите нямаха край.Е, такава хапка време е тази "Камчия". И макар през последните години този салам да се радва на лоша слава, ние вярваме, че може и иначе. Затова приготвихме този варено-пушен малотраен колбас, така както трябва - само с месо, сол и подправки. Без нищо излишно.
Цена: 24,90 лв./кг
Бабек
Започваме седмицата с един любим български деликатес. От онези, които зимата се кипрели на саръка във всеки дом. Този традиционен начин на съхранение на месото, позволявал на хората да се насладят на деликатеса чак до жътва.
Чудиш се за какво говорим? За Негово Величество Бабека или крехко свинско кълцано месо, червен пипер, черен пипер и копър, плътно натъпкани в пуска.

Цена: 67,90 лв./кг
Осолена сланина
Цена: 29,90 лв/кг
Шпеков салам
Цена: 39,90 лв./ кг
Евро кървавица
Деликатесите, приготвяни във всеки един регион на страната ни са важна част от кулинарното ни наследство. Ние се стремим да ги пазим и да ги предаваме и да обогатяваме традициите с най-добрите практики от световното кулинарно наследство. Когато става дума за кървавица, средно положение няма - или я обичаш или не. Представяме ти тази българска чудесия в европейска премяна - прясно свинско месо, но без добавена кръв и субпродукти.
Цена: 19,90 лв./ кг
Суджук за скара
Цена: 19,90 лв./ кг

Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook, на office@rhombusbrewery.com или ни пиши тук

НаЗдраве!