Бирикадирай се

03.07.2024
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2024/01/Untitled-1-1280x720.jpg

Внеси бара вкъщи и се наслади на различни видове наливна бира в уюта на своя дом или където пожелаеш. Не се бави и се възползвай от безплатната ни доставка до София в петък.

Минимално количество за поръчка – 8л или 5 колбаса. Всички поръчки приети до 14:00ч. в четвъртък, ще бъдат на адрес на следващия ден. Бирата се налива непосредствено преди доставка и е най-добра за консумация до 10 дни след датата на наливане.

  • НАЛИВНА БИРА ЗА ДОМА
Porter 5 %
Класически английски портер с наситен тъмен цвят и кремообразна пяна. Малцов характер с леки препечени нотки, съчетан с вкус на сутрешно еспресо, шоколад и карамел. Аромат на мока, карамел и черен шоколад.
Цена: 7 лв./л
Weizen 4,7 %
Мътна пшенична бира, в чийто вкус се усеща малцова сладост и хлебен вкус. Носът долавя нотки на карамфил и банани, благодарение на специфичния баварски щам мая.
Цена: 7 лв./л
Jail ale 4,2 %
Усеща се лека горчивина, балансирана с малцова сладост. Сладостта на малца успешно се съчетава с присъщите за ейла плодови аромати, както и с горчивината на американски хмел.
Цена: 7 лв./л
Irish red ale 5 %
Tрадиционен ирландски червен ейл с меденочервен цвят, богат малцов вкус, карамелена и бисквитена сладост.
Цена: 7 лв./л
Aloha 6 %
Американски IPA с 6 вида американски хмел.В аромата се усещат манго, грейпфрут, лимони, портокал. Вкусът е доминиран от манго и грейпфрут и е подчертан от лека малцова сладост. Горчивината напомня на горчивина от грейпфрут.
Цена: 7 лв./л
Бъзонада 0%
Безалкохолна бира все още нямаме, но отново имаме лимонадено чудо с мента и бъз. Освежаваща, леко гъделичкаща и супер прясна - любимата бъзонада отново е тук.
Цена: 7 лв./л

За поръчка са налични и нашите деликатеси от чисто месо, сол и подправки. Повечето щафети са около 150 г, а щафета от варено-пушените колбаси по БДС (Шпеков, Деликатесен, Бургас и Гривица) – около 400г.  Ето какво сме подготвили в Колбасарницата тази седмица ⤵️

  • Деликатеси от Колбасарницата
Сурово-сушен салам Милано
Любимият ни деликатес Милано отново е тук. Само една хапка мигом ще те пренесе в Италия. Сурово-сушено изкушение, приготвено от свинско месо, сол, черен пипер и италианска закваска.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с портокал и орехи
Подгответе вкусовите си рецептори за необикновено кулинарно изживяване. Сочните цитрусови нотки балансират силния вкус на този колбас и му придават фина свежест, а орехите допринасят за завършения вкус и богата текстура.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с манатарки Porcini
Сурово-сушен салам от свинско месо с манатарка. Землистият, орехов аромат на гъбите допълва богатия вкус на този колбас и е идеална компания за всеки ден.

Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен салам с копър
Finocchiona е сурово-сушен салам, характерен за района на Флоренция. Името му идва от италианската дума за копър - finocchio. Именно копърът е отговорен за отличителния му вкусов профил. Пикантен и балансиран, този салам води началото си от времето на Ренесанса, когато хората добавяли див копър вместо черен пипер, който бил много скъпа подправка.
Цена: 67,90 лв./кг
Сурово-сушен селски суджук с праз
Селско изкушение за вкусно приключение или сурово-сушен суджук с праз, лук, чесън и кимион.
Цена: 54,30 лв./ кг
Сурово-сушен луканков суджук

Цена: 54,90 лв./ кг
Мъденица
Чували ли сте за мъденица? Ако не сте, време е да чуете. Да, името на този колбас определно се помни дълго. Но какво всъщност е? Едросмляно свинско месо, черен пипер, червен пипер, кимион. Добре - ще кажете – но какво отличава мъденицата от бабека. Отговорът е кратък – опушването. В миналото този типичен за нашия регион деликатес, се е опушвал на орехова шума и до днес това остава негов отличителен знак. Богат вкус и текстура, аромат на огън и пълно блаженство.
Цена: 67,90 лв./ кг
Кренвирши
Има храни, които с годините на масово производство са си „извоювали“ лоша слава. Като кренвиршите, в които уж месо има, но наред със соев протеин, нишесте и 4 реда стабилизатори. Е, ние решихме да отупаме праха от кренвиршите и да приготвим такива само от прясно българско свинско месо, пушен червен пипер, черен пипер, чесън и сол.

Цена: 24,90 лв./кг
Камчия
Има такива хапки време, които мигом те пренасят в онова лято с рошава коса и ожулени колене. Когато нямаше телефон и някой все крещеше през прозореца "Айде, идвай да ядеш!", а игрите нямаха край.Е, такава хапка време е тази "Камчия". И макар през последните години този салам да се радва на лоша слава, ние вярваме, че може и иначе. Затова приготвихме този варено-пушен малотраен колбас, така както трябва - само с месо, сол и подправки. Без нищо излишно.
Цена: 24,90 лв./кг
Осолена сланина
Цена: 29,90 лв/кг
Шпеков салам
Цена: 39,90 лв./ кг
Евро кървавица
Деликатесите, приготвяни във всеки един регион на страната ни са важна част от кулинарното ни наследство. Ние се стремим да ги пазим и да ги предаваме и да обогатяваме традициите с най-добрите практики от световното кулинарно наследство. Когато става дума за кървавица, средно положение няма - или я обичаш или не. Представяме ти тази българска чудесия в европейска премяна - прясно свинско месо, но без добавена кръв и субпродукти.
Цена: 19,90 лв./ кг
Суджук за скара
Цена: 19,90 лв./ кг

Доставките по куриер са опция за всички, можеш да поръчаш на лично съобщение във  facebook, на office@rhombusbrewery.com или ни пиши тук

НаЗдраве!