Отново заедно!

09.05.2020
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2020/05/restorant.jpg

 

Отваряме вратите на градината ни нa 08 май.  Въвеждаме безпрецедентни мерки за хигиена, съгласно всички противоепидемиологични изисквания.

В нашата кухня винаги е имало строг хигиенен контрол, който сега остава в сила и се затяга допълнително.  Ние и всички наши служители ще бъдем в бойна готовност, въоръжени  маски и ръкавици,които се сменят периодично, шлемове,  дезинфектанти и всичко необходимо за спокойна работа.  Преди започване на работния ден темепературата на всеки наш служител ще бъде измервана безконтактно.

Достъпът на външни лица в кухнята и в зоната извън основната ходова линия към градината е забранен. На достъпни за всички пунктове, ще можете да откриете дезинфектант.

Посудата и приборите се измиват машинно при темепратура над 90 градуса. Всички повърхности се почистват с препарати за дезинфекция на повърхности, влизащи в контакт с храни,  одобрени от Министерството на здравеоопазването.

Масите са на необходимото отстояние една от друга и на тях ще настаняваме до 4 гости. Препоръчваме предварителна резервация, за всеки случай.

Следим развитието на кризата и ако се наложи ще затворим отново. Убедени сме, че ще ни посетите само ако сте в добро здраве. Признателни сме на всички за дисциплината и сме убедени във вашата лична отговорност.

Хилядолетната история на бирата е надживяла много войни, катаклизми и епидемии. Ще надживее и тази. Нека бъдем отговорни заедно и скоро да се върнем към нормалния начин на живот.

Бъдете здрави и до скоро!