От любов към бирата

08.02.2019
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2014/09/history.jpg

В месеца на любовта и виното, ние ти предлагаме една пивка алтернатива – For the love of Beer – едно събитие, посветено на любовта към бирата. Датата е 14.02.2019, а мястото е Крафт пивоварна Ромбус.

Правилната комбинация на вино с подходяща храна е върховно удоволствие за всеки гастроном. Има изобилие от информация за тази класическа комбинация, но съчетанието на пиво с подходящото блюдо не е толкова популярнo. Избора на съответстваща храна към стила бира, допълва вкуса и разкрива неосезаеми иначе нюанси. Затова е деня, в който ще празнуваме нашата любов към бирата, ще можеш да се насладиш на една по-различна вкусова комбинация. А именно:

  • микс от свежи зелени салати с цитруси и моцарелa, комбинирани с Jail ale – пейл ейл с американски хмелове и свеж цитрусов аромат
  • патешко магре върху канапе от карамелизирани ябълки, в компанията на бира по избор – Dr. Brettsh – кисел brett ale, отлежавал в буре или Aloha IPA
  • трайфъл с червени плодове, поднесен Brexit Export Stout, с богат вкус на шоколад и кафе

Освен вкусно празнично меню съчетано с подходяща бира, сме подготвили и безплатна обиколка на пивоварната, която ще те запознае с магията на производството на пенливата напитка. Ще те разходим по стъпките на бирата – от подготовката на суровините до отпиването на жадуваната глътка. Обиколката ще започне в 19,00ч.

Резервирай своята маса на office@rhombusrewery.com или на  089 228 3008, тъй като местата са ограничени!

Независимо дали си обвързан, необвързан, сам, с деца, с компания или с куче – четвъртък е време за бира! Очакваме те на 14.02.2019, за да отпразнуваме заедно любовта си към бирата!