I AM AMAZING

22.03.2021
https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2021/03/2759472.jpg

Пивовари, занаятчии, ресторантьори, бармани, готвачи, сервитьори, хотелиери – всички ние сме част от една добре смазана машина. Когато една брънка от веригата се пропука, всички трябва да обединим сили и подобно на барон Мюнхаузен да се хванем за собствените си коси и да се самоизтеглим от блатото. Да подкрепяме заедно и доколкото можем българското производство и изобщо хората, избрали да работят и изхранват семействата си в България.

Като всяко нещо и пандемията си има две страни. Именно тя беше искрата, която обедини редица пивоварни по света да работят заедно. Taка през 2020г. пивовари от близо и далеч се обединиха и свариха бира по една и съща рецепта, част от кампанията Аll Together.  Всяка от пивоварните, участвали в кампанията дариха част от приходите от продажбата на бирата за подпомагане на хотелиерския бизнес в местната общност.

По време на тази безпрецедентна криза всеки се опитва да оцелее, но както казва Едит Уортън „Ако не се подкрепяме взаимно, то обществoто ще престане да съществува“.

https://rhombusbrewery.com/wp-content/uploads/2021/03/amazing-beers.jpg

I AM AMAZING

Защото понякога животът ти отковава гръмовен ъперкът в зъбите, баш когато крещиш най-гръмогласно „I AM AMAZING!“. Тая фраза я чухме от Кубрат. После реферът преброи до 10. Но AMAZING сме не само, когато побеждаваме, но и когато се обединяваме в трудните моменти. Amazing сме, когато успяваме да постигаме дори малки успехи, партнирайки си. И всеки, който се присъедини и допринесе, заслужава да крещи с пълно гърло „I AM AMAZING!“.

Затова за пръв път 9 малки български независими пивоварни обединихме сили  в една AMAZING кауза в подкрепа на крафт барове и магазини и създадохме 9 различни AMAZING бири.

КЪДЕ?

Тези бири няма откриеш на рафта в големите вериги. Можеш да ги опиташ в любимия ти крафт бар или магазин, чиято ситуация в момента не е никак AMAZING. През 2020 много от любимите ни заведения затвориха врати окончателно. Нека заедно подкрепим, тези които все още не са. Въпреки извънредната ситуация повечето от тях преустроиха начина си на работа и все още предлагат бира за вкъщи. Застанеш ли до нас с подкрепата си, няма две мнения, ти си абсолютно AMAZING.

Открий всички AMAZING бири тук

RHOMBUS I AM AMAZING

imperial oatmeal strawberry vanilla stout

Напук на събитията около локдауна създадохме AMAZING бира, която да пребори всички несполуки. И защото преди изгрев е най-тъмно, решихме да посрещнем слънцето с една бира черна като нощта, но сладка като всичко хубаво, което предстои. Добавихме бурбонска ванилия и ягоди и резултатът е AMAZING шоколадова торта в чаша, с която да празнуваме живота всеки ден.

Изкушение с наситен тъмен цвят, шоколадова пяна, лепкаво и сладко тяло, убийствен аромат на ягоди, шоколад, меласа  и ванилия.

И тъй като хубавите неща изискват време, варихме тази бира цели 2 дни. За да стане наистина АMAZING e необходимо време, затова макар и със закъснение нашето изкушение вече е готово и ще те чака в пивоварната и на рафта в любимия ти магазин от 26 март. В пивоварната те очакват и всички готови бири на колегите ни, включили се в кампанията.

Нека избираме умно днес, за има утре за всички.

НаЗдраве!